Indlæser...
14 filer liked
26 kommentare
0 videoer
0 uploads
0 følgere

Sidste kommentar

  • Default

    Amazing work!! today is a great day in GTAV modding

    i tried it on my PC , which specs are lower than yours.

    i5 3570k 3.4ghz , 8 gb DDR3 ram, GTX 750ti 2gb vram. no SSD.

    framerate wasnt that bad, i think it was like 20 fps or so lol my monitor resolution is 1920x1080 but i had to use the 800x600 .dll and set the game in that resolution for it to work.

    i didnt notice any bug(besides the already known bugs) and that the 2nd player spawned really far away the first time i toggled the mod, had to restart it , then he spawned near player 1 and it worked.

    30. august 2017
  • Default

    @Steambun hey there ! are you still working on Splitscreen?

    5. august 2017
  • Default

    omg thanks for the update!!

    cant wait to try it with a few Add-ons cars!! i dont remember how many of them can i spawn before it kills my fps lol

    11. juni 2017
  • Default

    to be honest with you, this part of the installation guide wasnt too clear :

    " search¡°f620¡±,And then search again¡°<dashboardType>¡±Change "VDT_SUPERGT" to "VDT_BANSHEE". "

    there are a lot of lines that says f620. i changed that line and i got the radio indicator and the RPM needle in switched places lol ( the rpm needle in the LED screen)

    6. juni 2017
  • Default

    what did i mess on my installation?

    i have the RPM red needle on my LED screen and "radio" behind the wheel (where the rpm and speed indicators should be)

    6. juni 2017
  • Default

    omg i been looking for this , i am playing Story mode again and this mod and character personal car changer are must have! thanks!!

    5. juni 2017
  • Default

    @NubForSale yeah i installed it on Mods folder, but when i went to install the patch https://www.gta5-mods.com/misc/l-a-roads-patch (the .oiv version) it failed and damaged my games files. i knew that deleting my mods folder would make my game work again but i'd lose all my installed mods. so i just deleted the x64.rpf files that the installed created in my mods folder and that worked! but i think some of the roads still changed lol

    5. juni 2017
  • Default

    managed to unistall the original mod, just deleted the recently added x64.rpf files added to my mods folder. ( checked file's created date to see which ones to deleted) and my game works again.

    5. juni 2017
  • Default

    does the installer allow for uninstalling too? making a backup for all those files manually would take too much time/disk space.

    5. juni 2017
  • Default

    does the installer allow for uninstalling too? making a backup for all those files manually would take too much time/disk space.

    5. juni 2017